Прочитај ми чланак

ВЕРОВАТНО ИЗ БУЏЕТА: Партизан обезбедио неколико милиона евра и лиценцу за Европу

0

Челници црно-белих су успели да прикупе у кратком периоду "веома много новца", како је раније нагласио потпредседник Владимир Вулетић, а спекулише се да је цифра која је била потребна износила 2,5 милиона евра.

Недавно је и времешни председник ФК Партизан Милорад Вучелић (гл. и одг. уредник Вечерњих новости, сувласник ТВ Пинк и власник листа Печат) преко медија ЗАМОЛИО државу (читај Вучића) да хитно помогну Партизану за лиценцу са неколико милиона евра.

Судбина Партизана у европским такмичењима (Лиги шампиона и Лиги Европе) била је под питањем, с обзиром да је УЕФА „припретила“ црно-белима због неизмирених финансијских дугова.

Како су пренели београдски медији, Партизан је успео да исплати неке дугове, договори репрограм осталих и обезбеди потребну папирологију која им је била потребна за обезбеђивање европске лиценце.

Партизану, ипак, такмичење у Европи није осигурано. Нови тренер Саво Милошевић неће имати лак задатак, пошто се његов нови тим три кола пре краја регуларног дела шампионата налази на трећој позицији, са само бодом више од четвртопласираног Чукаричког.