• Почетна
  • СПОРТ
  • Вермезовић: Србија је лидер, нека дођу хрватски навијачи
Прочитај ми чланак

Вермезовић: Србија је лидер, нека дођу хрватски навијачи

0

 

Vermeyovic(Спортски журнал, фото: Журнал)
Тренер Партизана Владимир Вермезовић рекао је да очекује добру утакмицу између Хрватске и Србије и додао да верује како изабраници Синише Михајловића неће разочарати.

Очекујем добру утакмицу у Загребу, за такве мечеве се живи, верујем да нећемо разочарати. Хрватска има веома јаку екипу, а ми не смемо да се бавимо стварима које немају везе са фудбалом – рекао је Вермезовић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Он је додао да му је жао што на двомечу са Хрватском неће бити гостујућих навијача.

Жао ми је што неће бити српских навијача, време је да се престане са тим. Србија је водећа земља у региону, верујем да би тако требало да буде и на овом плану, да прва дозволи гостовања протвничких навијача са националним обележјима – поручио је Вермезовић, који није хтео да прогнозира резултат меча у Загребу.

Тренер црно-белих прокометарисао је и однос са селектором Михајловићем, кога је недавно критиковао због слабе комуникације око репрезентативаца у дресу Партизана.

Ми смо другари са Про лицене, свако има свој начин рада, чињеница је да се не чујемо, али ту нема ништа страшно. Нисам против Синише, напротив, ја сам један од ретких који га је бранио после пораза од Македоније.

Утакмица А групе квалификација за првенство света у Бразилу између Хрватске и Србије игра се 22. марта на Максимиру.