Прочитај ми чланак

УЕФА покренула поступак против ЗВЕЗДЕ због расизма, ДАРКО МИЛИЧИЋ их извређао!

0

Наш кошаркаш им поручио: Лопови, расисти и кретенчине класичне не знају ни где је Косово...

Дисциплинска комисија УЕФА покренула је поступак против Звезде због понашања навијача у мечу одиграном у уторак на „Рајку Митићу“.

Звезда је оптужена за расистичко скандирање (члан 14. Дисциплинског правилника УЕФА) и блокирање степеништа на трибинама (члан 38. правилника УЕФА о сигурности и безбедности).

Случај ће бити разматран пред Контролним, етичким и дисциплинским телом УЕФА 10. августа.

– – Како је сада то могуће? Шта се десило, то мора да је због Косова! Срамота, ти људи ни не знају где је и шта је Косово, али зато знају да деле некакву лажну правду. Срамота. Ево сада могу искрено да кажем, “делије” нису расисти, никада нисмо никога мрзели, то су бре људи из УЕФА. Кретенчине класичне! Они су мрзитељи, лажне демократе. Могу они да кажњавају колико хоће, али то никада неће променити истину да је Косово срце Србије! Па шта они очекују да навијачи певају, рекао је Дарко Миличић за “Максбетспорт”. – Пратим сваку утакмицу, изванредно смо кренули, само да нас лопови сада не зауставе, увек подршка за моју Звезду.

Црвена звезда се и даље налази под условном казном УЕФА, и свако кршење прописа могло би да доведе до казне, евентуалне суспензије трибине или целог стадиона.

Звезда је савладала Судуву 3:0 у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона, реванш у Литванији је у уторак.