Прочитај ми чланак

ТРЕНЕР КОСТАРИКЕ: Не знамо много о Србији али морамо да је победимо

0

Селектор Оскар Рамирес истакао је да ће његов тим учинити све да прође групу у којој све три репрезентације имају веће шансе за пласман у нокаут фазу

Селектор репрезентације Костарике Оскар Рамирес објавио је коначан списак од 23 играча која ће играти на Светском првенству. 

foto: screenshot

 

Костарика ће се на старту групне фазе састати са Србијом 17. јуна у Самари, а касније ће снаге одмерити са Бразилом и Швајцарском.

Ево за које фудбалере се одлучио Рамирес.

Голмани: Кејлор Навас (Реал), Патрик Пембертон (Алахуенсе), Леонел Мореира (Хередиано)

Одбрана: Кристијан Гамбоа (Селтик), Јан Смит (Норћепинг), Роналд Матарита (Њујорк сити), Брајан Овиједо (Сандерленд), Оскар Дуарте (Еспањол), Ђанкарло Гонсалес (Болоња), Франсиско Калво (Минесота), Кендал Востон (Ванкувер), Џони Акоста (Агилас Дорадос)

Средина терена: Давид Гузман (Портланд), Јелтсин Техеда (Лозана), Селсо Борхес (Депортиво Ла Коруња), Рендал Асофеифа (Хередиано), Родни Валас (Њујорк сити), Брајан Руис (Спортинг), Даниел Колиндрес (Саприса), Кристијан Болањос (Саприса)

Напад: Јохан Венегас (Саприса), Џоел Кемпбел (Бетис), Марко Урења (Лос Анђелес)

Селектор Костариканаца истакао је да ће његов тим учинити све да прође групу у којој све три репрезентације имају веће шансе за пласман у нокаут фазу.

– О Србији најмање знамо. Врло је битно да добијемо меч против њих, а да са Швајцарцима играмо за другу рунду. У шалама са момцима кажем да је трећа срећа и да је време да победимо Бразил – рекао је Рамирес на конференцији за новинаре.

Костарика је пре четири године направила велико изненађење стигавши до четвртфинала Мундијала у Бразилу.