Прочитај ми чланак

ТЕОДОСИЋ ПРЕГОВАРА са Човићем: Пет разлога зашто треба да прихвати понуду Звезде

0

Иако многи не верују да је могуће, али постоје реалне шансе да капитен кошаркашке репрезентације обуче црвено-бели дрес

Милош Теодосић још нема клуб за наредну сезону, а иако има озбиљних понуда попут Виртуса из Болоње, Олимпијакоса, и на крају Макабија, који су нудили 2,5 односно три милиона евра по сезони, наш ас још увек размишља.

Како сазнајемо, на столу поред свих понуда стоји и она Црвене звезде, која не може да се мери са понудама осталих клубова, али има своју тежину. Телеграф сазнаје из извора блиских играчу да је био током викенда био у просторијама Звезде, где је разговарао са Небојшом Човићем.

Завршавам каријеру, али Новака никад нисам успео да победим: Багдатис открио неостварену жељу!
Иако многи сматрају да ће се Теодосић руководити новцем у наставку каријере, постоји неколико разлога због чега би могао да прихвати понуду Звезде.

1. ЕВРОЛИГА И ДОБРА ЕКИПА КОЈУ ПРАВИ ЗВЕЗДА

Звезда је решила да направи респектабилан тим за следећу сезону. Задржала је окосницу екипе Берона, Фајеа, Перпероглуа, Оџа, Добрића, Давидовца, Човића Симанића, а довела Џенкинса, Гиста, Кузмића, Брауна ( за сада)

У тај тим би се Теодосић одлично уклопио, поготово у пик ен рол игри са Оџом, Кузмићем, Гистом или Фајеом. Нема шта, Звезда има тим за плеј оф Евролиге, а зашто не и фајнал фор. За тај корак Теодосић може да буде тас на ваги.

2. АБА ЛИГА НИЈЕ ТОЛИКО ЗАХТЕВНА

С обзиром да Милош игра последњих 10 година у веома јаким лигама у Европи (ВТБ, Грчка, НБА) играње у АБА лиги није толико захтевно са аспекта путовања и снаге тимова. Уз Звездин тим, који је изузетно јак, могао би да има и мању минутажу и тако се сачува од повреда.

3. ПОСТАО ЈЕ ОТАЦ И МОЖДА ЈЕ НАЈБОЉЕ ВРЕМЕ ДА У ОВОМ ПЕРИОДУ ДА БУДЕ КОД КУЋЕ

Милош је у фебруару добио ћерку Петру, која се родила у Лос Анђелесу, где је провела два месеца, а затим су се вратили у Београд. С обзиром на то да му је супруга глумица и да вероватно лакше можда да одговори понудама из Београда логично је да ову годину буду у Србији. Поготово, јер су баке и деке и родбина ту да помогну око детета.

4. ОБЕЋАЊЕ ДА ЋЕ ДОЋИ У ЗВЕЗДУ

Неколико пута је истакао да би волео да дође у Звезду, али не на крају каријере, већ у зениту, а то је управо сада. Са 32 године и са лепом паузом и опоравком који је имао претходни неколико месеци, Теодосић би могао да има освежење каријере доласком у Београд. Ако неће сад у Звезду, кад ће? Може да буде само старији, повређенији и уморнији у наредним сезонама. Са друге стране после дуже паузе кроз играње у Звезди би могао да се врати у ритам и ревитализује каријеру на још неколико година.

5. БИО БИ ИДОЛ НАВИЈАЧА ЗАУВЕК

Теодосић је велики навијач Звезде, али и навијачи би га прихватили као новог идола и највећег играча који је играо у последних неколико деценија. А уз све ако би успео да одведе Звезду на фајнал фор, постао би божанство Севера.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!