Прочитај ми чланак

ТЕНИСКИ ЕКСПЕРТ ШОКИРАО ИЗЈАВОМ О НОВАКУ: Ђоковић има породичних проблема

0

Све зависи од вашег ума. Новакови проблеми нису искључиво повезани са спортским разлозима, већ и са породичним проблемима. Тако сматра неколико људи из његовог окружења, сматра Војчек Фибак

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић елиминсан је већ у осмини финала Мастерса у Мајамију, а у Индијан Велсу је поражен у трећем колу. Две брзе елиминације на Мастерсима прилично су шокирале љубитеље тениса.

Фото: Твитер – .@DjokerNole #RogersCup #Masters1000 /Brian Baker/

Навијаче брине чињеница да Ђоковић није ни бледа сенка оног тенисера што је пре два месеца у Мелбурну демонстрирао силу у великом финалу против Рафаела Надала.

– Дешавало се много ствари ван терена, изгледа да је то мало утицало на мене и на терену. Са здравственог аспекта такође се нисам осећао најбоље на претходна два турнира, и даље сам „зарђао“, али учите из тога, то је живот- рекао је Ђоковић после пораза од Агута.

Истина, Ђоковић није личио на себе ни у Калифорнији, ни на Флориди, а тениски експерт из Пољске, Војчек Фибак је у интервјуу за „Полска Тимес“ сматра да су узрок лоших резултата српског тенисера приватни проблеми.

– Све зависи од вашег ума. Новакови проблеми нису искључиво повезани са спортским разлозима, већ и са породичним проблемима. Тако сматра неколико људи из његовог окружења. Све заједно то некада Новака толико узнемирава да не може да се такмичи на истом нивоу као раније- сматра Фибак. 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!