Прочитај ми чланак

Све је решено у вези Стефана Бабовића

0
фото: МН прес

фото: МН прес

(Мондо)

„Од трансфера Стефана Бабовића у Црвену звезду неће бити ништа“, рекао је за МОНДО извор из црвено-белих уочи седнице УО, што је касније и потврђено новинарима.

Владимир Стојковић „обрнуо је Србију наглавачке“ када је крајем августа 2010. године начинио „највећи српски спортски грех“ и потписао за Партизан, након што је носио дрес Црвене звезде.

Скоро три године касније, у том смислу, није му се реванширао Стефан Бабовић или Црвена звезда, упркос преговорима!

Бивши капитен Партизана, којег су такође крајем августа, али прошле године, из Хумске практично „отерали“ Гробари константним звиждуцима и увредљивим паролама, неће обући дрес црвено-белих, рекао је за МОНДО члан Управе клуба из Љутице Богдана, који је желео да остане анониман.

„Од трансфера Стефана Бабовића у Црвену звезду неће бити ништа“, рекао је извор МОНДА.

На подпитање да ли су разлог недоласка Бабовића навијачи Звезде, исти саговорник одговорио је: „Не, зашто би били“.

То је била најконкретнија изјава коју је репортер МОНДА добио испред стадиона Звезде, док су остали фунцкионери клуба из Љутице Богдана били недоречени.

И баш као што је један од функционера наговестио пре уласка на седницу по изласку са исте остали су новинарима потврдили да од доласка Бабовића на Маракану заиста неће бити ништа.

Саопштено је да се на седници Управног одбора у Љутице Богдана уопште није причало о евентуалном доласку бившег играча Партизана у редове црвено-белих.

Медијска прашина која се подигла није настала случајно, јер се то био трећи пут да постоје преговори између Црвене звезде и Стефана Бабовића.

Први пут прича је пропала још 2006. године када је Стефан као тинејџер напуштао Хумску, али завршио у ОФК Београду, а други пут прошлог лета, што је уосталом потврдио Александар Антић, тада потпредседник клуба, а сада члан Управног одбора.