Прочитај ми чланак

СУСРЕТ ЂОКОВИЋА И БИСЕРКЕ ПЕТРОВИЋ: Ево шта су поклонили једно другом!

0

Самом почетку Адриа Тоура претходио је емотиван сусрет Бисерке Петровић и Новака Ђоковића.

Први тенисер света топло је поздравио мајку прерано преминулог кошаркашког Мозарта па су за ову специјалну прилику изменили поклоне.

Новак је добио Драженов дрес из Њу Џерси Нетса, а он је Бисерки Петровић даровао свој рекет који је и потписао.

Овај сусрет који је повезао двојицу великих спортиста видљиво је гануо најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

“Ово је врло емотиван тренутак и јако сам дирнут што сте дошли. Хвала Вам госпођо Петровић што сте нам указали велико задовољство и част својим доласком. Хвала Вам на лепим поклонима, држаћу их на посебном месту у свом дому као велику успомену. Дражен је икона спорта у целој регији. Он је обележио не само кошарку већ цели спорт. Човек је којем су се сви дивили. Оставио је дубок траг у срцима свих људи широм света свих оних који прате кошарку, а и спорт. Имао сам прилику да слушам неколико Ваших и Александрових интервјуа и оно што је оставило највећи утисак на мене је документарац Једном браћа. Тим путем сам још боље упознао целу причу. Част ми је да стојим поред Вас. Нажалост никада нисам имао прилику бити са Драженом, али осећам његово присуствоо овде са Вама. Хвала Вам пуно што сте дошли!“ изјавио је Новак Ђоковић.

Сусрет је дирнуо и Драженову мајку Бисерку:

„Одушевљена са свиме. Сусрет с Новаком био је заиста узбудљив, обоје смо дословно дрхтали. Он није очекивао да ћу моћи оставити непокретног супруга и заиста доћи. Познајем његове родитеље и била ми је велика жеља да га видим што сам и остварила. Поклонила сам му Драженову нови дрес која је стигао из Њујорка .Ово је по први пут да је такав је дрес направљен за кошаркаша из Европе и прву је добио управо Новак Ђоковић. Као да је било суђено да је добије. Слично је било и када је Словенија била првак Европе, тада су ми дресови такођер баш стигли из Њујорка па сам их поклонила. Новак је мени поклонио тениски рекет који ће добити посебно место у музеју.“ – истакнула је Бисерка Петровић.