• Почетна
  • СПОРТ
  • Стојановић: „Као да је Хичкок режирао финиш“: Николић: Не Хичкок, већ неко други
Прочитај ми чланак

Стојановић: „Као да је Хичкок режирао финиш“: Николић: Не Хичкок, већ неко други

0

124364256352a36649684ce259510637_orig

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је после победе над Војводином са 2:1 да је његова екипа заслужено стигла до бодова у трилер завршници.

“Током целе утакмице смо били бољи и агресивнији од ривала. Један тренутак непажње коштао нас је примљеног гола. Као да је Хичкок режирао завршницу и на крају смо славили. Мрђа је одрадио свој посао, а и ја сам одрадио свој посао”, рекао је Стојановић.

Београдски ‘црвено-бели’ су тријумфом у последњем колу јесењег дела Јелен Суперлиге Србије прекинули низ од пет победа Новосађана у међусобним дуелима, а такође су задржали корак за водећим Партизаном, који на паузу одлази са само једним бодом предности.

„Изгарали смо за победу. Војводина је код водјства 1:0 и 1:1 имала неколико ситуација да нам закомпликује ствари, али имали смо и ми
своје шансе, нападали смо буквално свих 90 минута. Војводина је показала да је озбиљан тим, а обе екипе су показале да у српском фудбалу ипак има озбиљних и креативних ствари“, рекао је словеначки стручњак.

Звезда је после преокрета победила Војводину са 2:1 и тако задржала прикључак за Партизаном пред почетак зимске паузе.

„Победили смо упркос свим проблемима због повреда, али се видело да нам фале играчи на одређеним позицијама“, рекао је Стојановић.

Тренер Звезде упустио се у дискусију с новинаром после питања о његовом статусу у клубу.

„Прекинућу вас, то питање ми стално постављате. Ја сам свој посао урадио најбоље што умем, сада је све на другима. Ви сте очигледно предводник коњице, ово питање се протеже после сваке утакмице без победе“, одбрусио је Стојановић новинару.

Звезда је до тријумфа, првом на свом терену против Војводине од 2010. године, дошла голом Драгана Мрђе у другом минуту судијске надокнаде.

Тренер фудбалера Војводине Марко Николић рекао је после пораза од Црвене звезде (1:2) да је незадовољан начином на који је његова екипа остала без бодова.

„Ја мислим да је неко други режирао овај сусрет. Промашили смо много зицера, два у првом полувремену, три у другом“, рекао је Николић.

Црвено-бели у 88. минуту нису искористили пенал, а онда је у другом минуту судијске надокнаде Драган Мрђа постигао гол одлуке.

Тренер Војводине алудирао је на изјаву колеге из Звезде Славише Стојановића који је рекао да је завршница меча деловала као да ју је режирао Алфред Хичкок.

Упитан да прокоментарише медијске наводе да ће ускоро преузети екипу Партизана, Николић је навео:

„Ово што сам сада рекао је много прече него питање где ће Марко Николић бити тренер у наредном периоду“, јасан је Николић.

(Б92)