Прочитај ми чланак

СТИЖУ РЕАКЦИЈЕ ЗАГРЕБА: Бољи смо од Кенгура, Срби су полуфинале играли са Хрватима

0

Знамо да волите да завирите преко плота, изгледа да нећемо освојити дрвену медаљу, а овако су комшије доживеле ноћашњи меч.

sp-hrvatska-navijaci
„Спортске новости“ су направиле своју рачуницу, Србија није играла полуфинале против Аустралије већ Хрватске. И сада идемо у финале са Американцима.

„Индекс“ пише да је Аустралија имала слаб дан, а Србија одиграла сјајну одбрану и подсећа да смо се вратили на ОИ први пут после 12 година, а да смо медаљу освојили у Атланти, „када су уз српске играче играли црногорски“.

Остали медији углавном доносе резултат са меча, уз констатацију да је победа Србије заслужена и да ће наши кошаркаши затворити ОИ у недељном финалу.

Неки портали оцењују да је све било другачије као у групи, да је Аустраллија ушла као фаворит, али да је Србија одбраном лагано добила меч и „посрамила“ ривала.

У сваком случају, Хрватска се боље борила од „Кенгура“ против моћне Србије, али је ето имала несрећу да се тај меч игра пре борбе за медаље, па ће морати да се задовоље само похвалама за добар наступ на турниру…