Прочитај ми чланак

СРАМОТА: Британци опет напали Ђоковића, Новак одговорио (ВИДЕО)

0

Британски медији су, по свему судећи, превише оптерећени Новаком Ђоковићем, па су и дан после преувеличавања „инцидента“ питивали најбољег тенисера света питали да ли се извинио девојчици на коју је викао током меча против Кевина Андерсона.

Наравно, предњачио је „Дејли мејл“, који је спектакуларну победу Новака над Марином Чилићем бацио у други план, иако је „број 1“ већ упутио извињење.

„Није било скупљачица лопти на ивици суза, нити шансе да се догоди изненађење на турниру. Џокер се не шали. Ништа није личило на дводневни дуел са Кевином Андерсоном, који је донео пет сетова и један излив беса који је захтевао извињење девојчици“, писао је „Дејли меј“, а Ђоковић је одговорио на конференцији за штампу.

„Гледајте, разговарао сам са девојчицом и она је рекла да је све у реду, рашчистили смо то, извинио сам се. Као што сам рекао на прошлој конференцији, ништа није било упућено њој, био је то моменат борбе, само сам се окренуо и викнуо. Жао ми је што се она нашла у близини, али мислим да медији преувеличавају све што се догодило“, рекао је Ђоковић.

Извор: Blic Sport