Прочитај ми чланак

СНИМАК КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СВЕТ: Тренер шамарао младе фудбалере и не жали због тога

0

Није то неки нови метод, раде то и други. Цео свет зна за причу о Фергусону и Бекаму - поручио је Курт

Скандал тресе фудбал у Турској. После три године на интернету је освануо снимак који је многе шокирао. На њему се види како тренер Халит Курт шамара своје играче, фудбалере млађе од 19 година.

Он је био љут на своје изабранике у дресу Кајзери Мејуспора који су тада, на полувремену, губили од вршњака из Кајзери Идман Јурдуа са 3:1.

– Жао ми је због свега што се догодило, отворили смо дисциплински поступак – поручио је председник Савеза аматерских спортских клубова града Кајзерија.

После свега што се догодило огласио се и Курта и поручио да уопште не жали због свог метода рада.

– Знате како, када сам ишао у школу мој наставник је такође знао да ме удари. И зашто то да не урадиш ако неко не уме да се понаша. Учитељ мора да реагује када је то неопходно. Шта друго урадити ако родитељи нису добро васпитали дете – сликовито је објаснио Курт.

Он се похвалио да је после тога његов тим направио преокрет и дошао до победе на том мечу од 5:3.

– Није то неки нови метод који само ја примењујем, раде то и други. Цео свет зна за чувену причу када је Алекс Фергусон шутнуо копачку и погодио Дејвида Бекама, а прича се да је и Фатих Терим умео да шамара играче. Волим своје фудбалере, имамо однос као отац и син и оно што се догоди у свлачионици ту треба и да остане. Жао ми је што је снимак доспео у јавност. Извињавам се, али не жалим због шамара. Жалим само зато што не можете да чујете како псујем – закључио је Курт.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!