Прочитај ми чланак

СЕНЗАЦИОНАЛНО: Партизанов стадион ће се звати по једном звездашу!

0
teniski teren partizana 2

Фото: tkpartizan.rs

Ексклузивну информацију да ће тениски комплекс црно-белих добити име по најпознатијем Звездашу на свету, за Телеграф је потврдио Душан Грујић.

И поред великих финансијских проблема који су неминовност за клубове који немају могућност самоодрживости зарадом кроз резултате и маркетинг, тениски клуб Партизан уз велике напоре успева да превазиђе проблеме и да, по речима првог човека овог клуба, никоме не дугује ништа.

– Ситуација је тешка, они који могу да нам помогну нам не помажу. Фудбалски клуб се брине о свом стадиону, а ми се сналазимо како умемо.

– Домаћински се понашамо, грејемо се на дрва јер је јефтиније него струја и не стидим се да то признам. И овако без ичије помоћи успели смо да изградимо нову зграду и поред овако тешке ситуације.

У питању је најбољи тенисер света, који је поникао управо у овом клубу, а Душан Грујић за наш портал открива да ће му се клуб у знак захвалности одужити на посебан начин.

– Ђоковић је једини који нам помаже и могу вам рећи да ће стадион носити име Новак Ђоковић.

Питали смо првог човека ТК Партизан да ли ће се навијачима свидети то да део комплекса на стадиону ЈНА понесе име по најпознатијем звездашу на свету, који често бодри Звезду?

– Не интересује ме да ли ће се неко бунити. Не могу ја да одређујем ко ће за кога да навија.

– Знам само да је Новак Ђоковић једино играо у Партизану, да једини шаље помоћ Партизану, јер да није њега који шаље лоптице, рекете, ранчеве, опрему… питање је да ли би наша деца могла да тренирају уопште – закључио је Грујић за Телеграф.

ЧИЊЕНИЦЕ

– Новак Ђоковић је у Партизану тренирао 10 година.

– Први фјучерс у каријери освојио је са 16 година управо као члан ТК Партизан и то на теренима ТК Црвена звезда у јуну 2003. године.

– У јануару прошле године, када је био на одмору у Београду после Аустралијан опена, поклонио је тениском клубу Партизан 1000 лоптица.

(Телеграф.рс)