• Почетна
  • СПОРТ
  • Шекуларац: Момци, зар у Загребу да одиграте без жара и жеље?
Прочитај ми чланак

Шекуларац: Момци, зар у Загребу да одиграте без жара и жеље?

0

(Новости)

Није ми јасно како је могуће да у оваквој утакмици играчи не покажу борбеност, да им не крене жаргонски речено „пена на уста“ – истиче легендарни фудбалер

sp-sekula01
Легенда нашег фудбала Драгослав Шекуларац сматра да пораз наше репрезентације није изненађење када се има у виду однос снага, али јесте гледано из угла пруженог од стране изабраника Синише Михајловића.

– Није ми јасно како је могуће да у оваквој утакмици играчи не покажу борбеност, да им не крене жаргонски речено „пена на уста“. Сигуран сам да је Михајловић то тражио од њих, али су они, и поред тога, деловали на терену као да су срећни што нису изгубили са већом разликом. Знам да им нико ништа не би замерио да су трчали и борили се до максимума – јасан је Шекуларац.

Изненађења српског селектора су, испоставило се, више шокирала нас, него домаћина.

– Не могу да се мешам у посао селектора, ваљда он зна шта је хтео и какве је тактичке замисли имао. Ми имамо веома младу репрезентацију, док Хрватска има тројицу фудбалера са више од 100 утакмица. Боли ме што смо примили много јефтине голове.

Друга звездина звезда је на крају разговора поручила да приче о улагању „имања“ на Хрватску нису тачне.

– Разговарао сам са том хрватском новинарком и у шаљивом тону јој рекао да бих ставио имање да имам на победу домаћина. Она је знала да се шалим, али је то извучено у наслов. То никада не бих урадио, а један од разлога је тај што је ФСС организација која једина брине о мени – завршио је Шекуларац.