Прочитај ми чланак

Шала из Бразила: Роналдињо у Црвеној звезди!

0

ronaldinjo(вести-онлине)

Као „бомба“ одјекнула је вест из Бразила да би Роналдињо могао да дође на српску Маракану. Овај фотошоп трансфер „објављен“ је на сајту Атлетико Минеира за који Роналдињо наступа.
 

Као бомба одјекнула је вест из Бразила да ће некадашњи ас Барселоне Роналдињо доћи у Црвену звезду! Шала или реалност! Ни једно, ни друго, већ – фотошоп трансфер.
Ако и Вама ово звучи невероватно, а детаљном претрагом интернета не можете пронаћи ниједну даљу информација о овоме, знајте да је у питању спрдња неко бразилског или српског навијача Звезде, који је једног од најбољих фудбалера свих времена преместио с једне на другу Маракану. Сама вест изазива пажњу, поготово што зна да је Дејан Рамбо Петковић, велики пријатељ са Роналдињом, па би о он “могао” да посредује у овом трансферу, као велики Звездаш.

 

Информација је пренета са великом сликом Роналдиња са насловом “Роналдињо стиже на Маракану у Београду”, али без конкретног извора ко је вест пласирао, а тако фотошопирана вест “објављена” је на сајту клуба Атлетико Минеиро за који Роналдињо наступа!?

Роналдињо је требало много раније да посети Маракану и то као члан Фламенга, који је требало са Звездом да одигра пријатељски меч. Роналдињо је недавно је одбио понуду турског Бешикташа, а велико је питање да ли би пристао да се поново врати на стари континент, чак и уз озбиљну понуду неког великог европског клуба… а то Звезда одавно више није.