Прочитај ми чланак

Револвераши Меге разбили Цедевиту(ВИДЕО)

0
Фото: КК Мега Лекс

Фото: КК Мега Лекс

Дуго су ривали били поравнати, а онда се пред крај трећег периода Мега одлепила. После два промашена бацања Мусе, домаћин је направио серију, тројке су погодилиАранитовић и Ивановић, па је Мршић морао да затражи тајм-аут (67:60).

Није много било потребно Цедевити да изједначи, у 31. минуту после тројке Пулена ривали су били поравнати (71:71). И поново је Мега разлику направила са две везане тројке, овога пута Ивановића и Лувавуа (79:73).

Још једном су Загрепчани пришли на поен заостатка (86:85), али је потом уследила једна одлука Болтаузера која се није свидела клупи гостију, који су добили техничку.Луваву је постигао два поена, уз фаул, потом је убацио и два бацања, исто је урадио недуго потом Јарамаз, а кад је Француз поново поентирао атрактивним закуцавањем, Мега је имала „плус девет” (94:85), на мало мање од четири минута до краја.

Испоставило се да је тада домаћин и „преломио” меч, с обзиром да је Пуленпромашивао шутеве у тренуцима кад је требало да врати свој тим у игру.

Претходно је Цедевита прва направила разлику, имала је и десет поена вишка у 13. минуту (32:22). Али, брзо је Мега одговорила, ухватила прикључак и у врло ефикасном првом полувремену успела чак да дође до поена вишка (47:46)…

Извор: Журнал