Прочитај ми чланак

Рашовићеве рокаде за Лудогорец

0

Vuk-Rasovc(hotsport.rs)

Фудбалере Партизана већ у среду очекује први меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона против Лудогореца па је тако дошло и време да овдашњи медији почну са нагађањима који тим би Вук Рашовић могао да изведе на дуел бугарском прваку.

Извесно је да на позицији левог бека неће бити суспендованог Владимира Волкова којег ће заменити или повратик Никола Гулан или млади Немања Петровић, а поред репрезентативца Црне Горе из тима ће највероватније испасти Предраг Лука, Никола Аксентијевић и Саша Марковић.

Аксентијевћа би на позицији десног бека требало да замени искусни Милан Обрадовић, по десном крилу уместо Луке ће нападати Петар Грбић, а место Саше Марковића заузеће Ерик Ђемба Ђемба који је након потписивања уговора отишао у Камерун те се његов повратак очекује у понедељак за када је и заказана промоција.

Под знаком питања су и Шћеповић и КОјић који у шпицу напада нису показали ама баш ништа, али њихова алтернатива Александар Митровић је тренутно на Европском првенству са младом репрезентацијом Србије, док се за преостало место у везном реду, поред Илића, Јојића, Грбића и Ђемба Ђембе, боре Нинковић и Малбашић.