Прочитај ми чланак

Рамадани доводи Грбића у Хумску?

0

grbic600117291020130506191456(Спортске)
Шампион Србије почео је припреме за предстојећу сезону а конктетних појачања још увек нема. За сада су актуелни одласци а њима ће бити погођена и нападачка линија у којој ће највероватније остати само Александар Митровић и Немања Којић.

То значи да ће у Хумску током лета морати да буде доведен макар један квалитетан шпиц а изгледа да је агенција „Лијан спорт“ понудила свог клијента црно-белима.

„Новости“ пишу да је Петар Грбић, иначе фудбалер Олимпијакоса, који је претходну сезону провео на позајмици у ОФК Београду, понуђен Партизану али да још увек нема конкретног одговора.

Посредник у евентуалним преговорима могао би да буде фудбалски менаџер Фаљи Рамадани који има традиционално добре односе са агенцијом „Лијан Спорт“, а није тајна да је био и још увек је у власништву појединих фудбалера клуба из Хумске.

Грбић је иначе повезиван са Црвеном звездом по завршетку сезоне али је тешко веровати да ће агенција која је у власништву његовог уговора пристати да преговара са клубом који нема гаранција да би могао да плати трансфер.

Петар Грбић каријеру је почео у Црној Гори а у претходној сезони носио је дрес ОФК Београда са којим је два пута је био „џелат“ Црвене звезде у првенству и националном Купу Србије.