• Почетна
  • СПОРТ
  • Рад намучио Звезду, али ипак изгубио на Маракани (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

Рад намучио Звезду, али ипак изгубио на Маракани (ВИДЕО)

0

На папиру водећа Црвена звезда није требало да има тежак задатак у 29. колу Суперлиге Србије пошто јој је у госте дошао претпоследњи Рад, али су „грађевинари“ скупо „продали своју кожу“ односно поражени су резултатом 1:0.

Могло би да се каже да је тим са Бањице пуних сат времена био бољи ривал односно имао је изгледније прилике пре свега због лоших реакција штопера домаће екипе, али црвено-бели су имали среће да Калуђеровић и Веселиновић буду непрецизни.

Рад је на почетку другог дела после једног од корнера погодио стативу Кахримановог гола, а Звезда је тек у 63. минуту преко Катаија дошла до прве озбиљније прилике, ако се изузму две ситуације у којима се нашао Петковић у првом делу.

Једини гол на утакмици виђен је у 73. минуту када је Луис Ибањез после корнера са десне стране погодио право у главу Мичела Доналда који је имао прилично лак задатак да са 5-6 метара савлада данас прилично сигурног голмана Филиповића.

Покушао је Рад на све начине да у преосталих 20-ак минута дође макар до изједначења, али су ти напади били прилично јалови и стихијски.

С обзиром да је и Партизан тријумфовао против Јавора у Ивањици Црвена звезда је уочи последњег кола другог дела шампионата, које је на програму у недељу, задржала 30 бодова прености у односу на највећег ривала.

Извор: hotsport