Прочитај ми чланак

Потврђено – ново појачање у Партизану

0

trajkovic-branislav01-blic-marko-metlas_f

Досадашњи фудбалер новосадске Војводине Бранислав Трајковић ново је појачање Партизана, а са браниоцем титуле првака Србије потписао уговор на три и по године.

Поуздани дефанзивац, рођен 1989, каријеру је почео у Хајдуку из Куле, касније је играо за Раднички из Сомбора, а боје Новосађана бранио је од 2010. године.

„Било је доста муке док сам коначно стигао у Партизан, требало је то да урадим још пре пет година, али нам се тада није дало. Међутим, никад није касно, посебно када дођете у највећи клуб у Србији. Мотив за долазак у Партизан био ми је и тренер Марко Николић, кога сматрам одличним стратегом и човеком, нормално, ту је и титула шампиона које сам жељан као и сваки прави спортиста“, изјавио је Трајковић за сајт црно-белих.

Он ће се у Партизану придружити бившим саиграчима из Војводине, Мирославу Вулићевићу и Петру Шкулетићу, и поново ће радити под вођством тренера Николића.

„Надам се да ћу уз Николића још више напредовати, јер играње у шампионском тиму подиже сваког појединца и побољшава његове играчке квалитете“, поручио је Трајковић, који ће носити црно-бели дрес са бројем 15.

Трајковић је прошле године позван први пут у репрезентацију Србије за пријатељску утакмицу против Кипра, али није дебитовао.

Промоција новог појачања Партизана биће обављена у суботу од 12 сати у прес сали на стадиону у Хумској.

Шампион Србије у овом прелазном року пре Трајковића ангажовао је Николу Дринчића, Мирослава Вулићевића и Петра Шкулетића.

Фудбалери Партизана припреме за пролећни део сезоне почеће у понедељак у спортском центру Телеоптик у Земуну.

(Блиц)