Прочитај ми чланак

ПОЧИЊЕ БУЂЕЊЕ КУЗМИЋА из коме: Почео да помера руке и ноге, следи операција!

0

Како Телеграф сазнаје, центар црвено-белих се осећа боље и лекари планирају да започну процес буђења из индуковане коме

Стање Огњена Кузмића и даље је сложено после тешке саобраћајне несреће коју је доживео у близини Бањалуке, а како Телеграф сазнаје, иде на боље и ускоро га чекају операције.

Како сазнаје наш портал, Кузмић је почео да помера руке и ноге и плућна функција се враћа. Њега лекари држе у индукованој коми да не би трпео страшне болове због тешких повреда које има.

Ђоковићу, ти си зао, зао човек! Новинар Вол Стрит Журнала у трансу због Србина после Вимблдона!
Али, у среду би већ требало да буде подвргнут првој операцији и ускоро би требало да почне процес буђења, како би до среде, када је планирана операција, Кузмић био у свесном стању пре него што она почне.

И Звезда се огласила саопштењем о новим информацијама везаним за здравствено стање Кузмића, које преносимо у целости:

– КК Црвена звезда обавештава јавност да је опште здравствено стање Огњена Кузмића боље него у односу на претходни дан, али и даље врло сложено.

– Огњен се још увек налази у индукованој коми, али његова плућа све боље делиимично самостално функционишу, и у све већем обиму наш кошаркаш је у стању да самостално дише.

– Одлуком лекарског тима Огњен Кузмић биће у среду подвргнут хирушкој интервенцији и операцији горње вилице како би се отклонили проблеми везани за његово дисање.

– Због сложености те интервенције кошаркаш Црвене звезде и репрезентативац Србије остаће у индукованој коми док се не обави хирушки захват у среду.

– КК Црвена звезда мтс и овом приликом се захваљује свим људима добре воље, клубовима, и свима који и даље исказују велику бригу за здравствено стање и опоравак нашег Огњена Кузмића – наводи се у саопштењу Звезде.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!