Прочитај ми чланак

Ушао у политику и одмах га ударио трамвај! Бранимир Несторовић имао саобраћајку!

0

На Аутокоманди данас је дошло до саобраћајне несреће у којој је један од учесника био доктор Бранимир Несторовић.

Како преносе медији, несрећа се догодила недалеко од Трга ослобођења.

Тренутно нема детаљних информација о повредама и стању осталих учесника.

Бранимир Несторовић се огласио за Телеграф.рс и рекао: „Закачио ме је трамвај. Хвала богу, добро сам, и аутомобил је у возном стању.“

Бранимир Несторовић рекао је за портал Република.рс да је аутобус заклонио трамвај и да га је закачио и сломио стоп.

– Ништа страшно, добро сам. Заклонио ме аутобус, и одједном се створио испред мене трамвај и закачио сам га – рекао је др Несторовић.

„Ми – Глас из народа најавили“ самостални излазак на изборе: На истој листи Несторовић, Љепојевић, Павић, Павловић?

Поред коалиције Заватници-Двери, као и коалиције НАДА у којој су Нови ДСС и ПОКС по свему судећи десница у Србији ће имати и трећу листу на предстојећим изборима у виду покрета „Ми глас из народа“ који окупља велики број интелектуалаца.

– Ми – Глас из народа донео је одлуку да самостално изађе на изборе. Ускоро ћемо представити програм, кандидате и на који начин свако од вас може да нам приступи.
На нашем Јутјуб каналу имате све наше ставове, које и овде преносимо. Молимо за још мало стрпљења и за вашу помоћ. Позовите све ваше пријатеље да се упознају са нашим радом, да запрате нашу ФБ страницу, Телеграм и Јутјуб канал, а очекујте и да се са свима Вама упознамо на серији Трибина и скупова, који су нам и плану. Уз вашу помоћ да Србију ослободимо од неоколонијалног статуса! – стоји у саопштењу покрета “Ми – Глас из народа”.

У покрету “Ми – глас из народа”, између осталих, налазе се др Бранимир Несторовић, аналитичар Александар Павић, адвокат Бранко Павловић, новинар Синиша Љепојевић, пензионисани генера Митар Ковач и друге истакнуте личности.

Иако се очекивало да ће коалиција Заветници и Двери остварити коалицију и са коалицијом НАДА, судећи према последњим изјавама председника новог ДСС Милоша Јовановића једна од тачака размимоилажења је однос према Драгану Ђиласу и проевропским опозиционим странкама. За разлику од става Заветника и Двери, Јовановићу су Ђилас и проевропска опозиција прихватљиви коалициони партнери након избора.

Истовремено се спекулисало да “Ми – Глас из народа” води преговоре са Дверима и Заветницима, тим пре што је др Несторовић на предходним изборима подржавао Двери, али покрет је пре два дана саопштио одлуку о самосталном изласку на изборе. Према последњем истраживању Фактор плуса коалиција Заветници – Двери имала би на изборима 11 посто подршке, док би коалиција НАДА имала 4 посто подршке.