Прочитај ми чланак

ДУШКО КРЕНУО ДА ПЛИВА за Часни крст па погинуо након слетања у Дунав…

0

Душко Ђорђевић (32) звани Моша, из Великог Градишта погинуо је јутрос када је био на месту сувозача када је БМW којим је управљао његов пријатељ слетео у хладан Дунав, када је кренуо да плива за Часни крст.

Несрећа се догодила у 8.30 сати у селу Острово, неколико километара од Великог Градишта.

– Сумња се да је до несреће дошло када је возач наводно, услед неприлагођене брзине исправио оштру кривину и из десне коловозне траке прешао у леву и завршио у реци Дунав – каже Куриров извор и додаје:

– Наводно, путници из BМW покушали су да остану на путу, али нажалост у томе нису успели јер се све брзо догодило. Ђорђевић, који је био на месту сувозача преминуо је на лицу места. За сада није познато да ли је услед удара задобио кобне повреде или се удавио, али ће то утврдити одбукција коју је наложило Основно јавно тужилаштво у Великом Градишту које ради истрагу.

Како нам је објаснио извор, возач BМW је задобио повреде приликом несреће.

– Возач је задобио повреде и он је премештен у пожаревачку болницу где му се испитује степен повреда – наводи наш извор и додаје:

– Сцена је била језива! Али иако у том делу пута нема кућа, и где је само викенд насеље пролазници и други учесници у саобраћају су одмах прискочили и помогли путницима из БМW. Хитна помоћ и ватрогасци су брзо дошли на место несреће, чак су и лекари улазили у хладну реку како би им помогли.

Како наводи, наш саговорник Ђорђевић се наводно, упутио на пливање за Часни крст поводом празника Богојављење.

Основно јавно тужилаштво у Великом Градишту наложили су поред обдукције погинулог и да се узме и крв на налзилу повређеног који је возио BМW смрти.