Прочитај ми чланак

Пикси: Какве, бре, цифре Видић помиње?!

0

Наш прослављени фудбалски ас Немања Видић, бивши капитен репрезентације Србије, Црвене звезде и Манчестер јунајтеда, у интервјуу за недељник НИН је истакао да је као члан Скупштине ФСС имао увид у информације колико се троши, и нагласио је да је Драгану Стојковићу Пиксију и његовом стручном штабу за две године дато 16 милиона евра! Селектор Србије је реаговао на те Видићеве наводе, и то за режимски таблоид.

Драган Стојковић Пикси је са делегацијом ФСС отпутовао у Хамбург, где ће се у суботу од 18 часова одржати жреб за Европско првенство, те је том приликом најавио да ће се „позамавити Видићем кад све прође“.

– Драго ми је што сам дошао овде у Хамбург, где ће се у овог викенда окупити крем европског фудбала. Ми смо овде довели Србију, резултатима оствареним на терену у квалификацијама, довели смо је овде да је промовишемо на најбољи могући начин. А кад се ова свечаност заврши, онда ћу сигурно одговорити Немањи Видићу! Одговорићу му на његове обмане, изношење нетачних информација, покушаје да ме дискредитује, да се у народу створи некаква лажна слика о мени – рекао је Пикси за Информер.

Да подсетимо, Видић је поставио питање да кад се осам милиона евра даје селектору који је претходно радио у Кини и Јапану, као и његовом стручном штабу, колико ће онда бити потребно издвојити за неког ко дође из лиге „петице“.

– Сачекајмо да ова свечаност прође како доликује, да будемо поносни што је Србија овде, па кад се вратим у Београд бавићу се Немањом Видићем и његовим тврдњама. Какве, бре, цифре помиње?! Пусти ти, мајсторе, Кину и Јапан. Али, ОК, биће наредних дана времена и више него довољно за разговор на ту, као и неке друге теме – нагласио је Драган Стојковић Пикси.