Прочитај ми чланак

ПАРТИЗАН ПРЕГАЗИО Видеотон за Лигу Европе!

0

Фудбалери Партизана играју реванш меч против Видеотона у плеј-офу Лиге Европе на стадиону "Панчо Арена" у Фелчуту.

Изабраници Мирослава Ђукића одиграли су сјајно у Мађарској и већ после пола сата практично обезбедила још, бар, шест утакмица на европској сцени.

Голове за црно-беле постизали су Тавама у шестом минуту, Сума у 22. и Ђурђевић у 35. минуту.

Жреб за Лигу Европе на програму је у петак.

86′ ГООООЛ, поново Урош Ђурђевић. Нападач Партизана је изашао сам испред голмана и десном ногом закуцао лопту иза његових леђа.

84′ Црно-бели имају све више простора у нападу. Сада се Ђурђевић изборио за добру прилику, међутим Ковачик је био на висини задатка.

79′ Нова прилика за Партизан. Пантић је одлично прошао уз гол линију, али је његов покушај заустављен од стране голмана Видеотона.

77′ Иако имају играча више, фудбалери Партизана не форсирају много. Видетон има играча мање, што додатно олакшава црно-белима.

71′ Друга измена у Партизану, Прво је раније Илић заменио Суму, а сада Ђуричковић улази уместо Тавамбе.

partzan.rs

 

69′ Марко Јанковић најопаснији играч Партизана у наставку. Крилни играч сјајно је прошао по десној страни, оставио повратну лопту Евертону, али је његов покушај завршио далеко изнад гола.

63′ Ређају се прилике пред голом Ковачика. Радин, који игра најобољу партију од доласка у Партизан, проналази Јанковића који шутира поред гола.

61′ Нова прилика за црно-беле. Остојић после корнера шутира главом поред гола.

60′ Партизан је могао до 4:0, Јанковић је изашао сам пред голмана, али му је лопта побегла.

59′ Прилика за Видеотон са играчем мање. Данко Лазовић био је у прилици, али је лоше захватио лопту, па је Стојковић лако обранио.

52′ Иако је велика предност на страни Партизана, играчи Видеотона се и даље боре на терену. Води се велика борба на средини терена.

46′ Већ у првом минуту наставка, Видеотон је остао са десеторицом играча на терену. Капитен Јухаш је фаулирао Ђурђевића, а Маринер му показао и други жути картон на утакмици.

45′ До краја првог полувреман није било већих прилика па се на одмор отишло са великих 3:0 за Партизан.

39′ Стопира је пао у 16 метара Партизана после дуела са Вуићевићем, али је Маринер показао да није било контакта.

35′ ГООООЛ, Урош Ђурђевић погађа за 3:0. Тавамба за Јанковића, црногорски интернационалц је поегао одбрани, а онда послао лопту на пет метара, Ђурђевић је рутински погодио небрањени гол.

31′ Необичан моменат, запета којом се играло је пукла, па је морала да буде замењена.

28′ Екипа Партизана лако је могла да заради црвени-картон, пошто је Остојић направио катастрофалну грешку, када је кратко вратио лопту Стојковићу, а потом направио прекршај и ако се стекао тренутак да је штопер Партизана био последњи играч одбране, а Маринер је проценио да је жути картон довољна казна за Остојића.

22′ ГОООООООЛ, Сејдбуа Сума за 2:0. После неколико минута без прилика, Ђурђевић је сјајно проиграо најскупљег играча у историји овог клуба, који је лако савладао Ковачика. И ову акцију покренуо је Милан Радин.

У 18. минуту утакмице, неколико стотина навијача Партизана кренуло је да скандира име Демира Јукића, 18-годишњака који је прошле недеље преминуо од последица рањавања.

12′ После одличног паса левог бека Стопире, један на један пре голмана изашао је Хенти, који је шутирао поред стативе. Овој акцији претходио је старт на Тавамбом који је остао да лежи на земљи. Видеотон то није испоштовао, па је после промшаја Хентија уследила мали сукоб међу играчима.

9′ У следећа два минута, две прилике за Видеотон. Данко Лазовић је у осмом био непрецизан ногом, а минут касније, његов покушај главом зауставио је Стојковић.

6′ ГООООЛ Тавамба постиже погодак за Партизан! Јанковић и Евертон су „украли“ лопту на 40 метара од Партизановог гола, Бразилац истрчао са њом 30-так метара, а потом упослио Тавамбу, а Камерунац шутем из прве савладао голмана домаћих.

4′ Прва прилика за домаћи тим после акције Суљића и Шћеповића, Паткаји је добро шутирао, али је Стојковић одбио лопту до Вулићевића и отклонио опасност.

1′ Утакмица је кренула, а на стадиону влада сјајно расположење. Гробари су веома гласни, док ни на другој страни Мађари не заостају.