• Почетна
  • СПОРТ
  • Партизан позајмио Пауљевића Нишлијама, а он неочекивано заиграо против црно-белих
Прочитај ми чланак

Партизан позајмио Пауљевића Нишлијама, а он неочекивано заиграо против црно-белих

0

pauljevic-pfc

(Блиц)

Бранко Пауљевић, фудбалер Партизана на позајмици у нишком Радничком, заиграо је против свог клуба у другом колу Јелен Суперлиге иако црно-бели уопште нису очекивали нешто тако.

На конференцији за медије после меча који је завршен без погодака, тренер домаћина Драгољуб Беквалац је на питање новинара о Пауљевићу, одговорио „да ту нема никакве непознанице“ и да их „нико није обавестио да он не може на терен“.

Спортски директор Партизана Алберт Нађ је данас на тренингу представио супротну информацију, коју преноси званични интернет сајт црно-белих.

„Господин Беквалац је то знао, пошто смо потписали споразум о позајмици и оверили га у ФСС у коме јасно стоји да Пауљевић не треба да буде у саставу против матичног клуба, као и друга двојица позајмљених – Кнежевић (Раднички 1923) и Ашковски (Доњи Срем). Суштина тога је да се заштите Партизан, клуб коме позајмљујемо играча, а највише сам играч, јер не дај Боже да је Пауљевић синоћ негде погрешио и ми дали гол, могу мислити како би јавност реаговала“, рекао је Нађ.