• Почетна
  • СПОРТ
  • Партизан моли навијаче: Немојте више певати „Вучићу педе..“, он нам помаже!
Прочитај ми чланак

Партизан моли навијаче: Немојте више певати „Вучићу педе..“, он нам помаже!

0
SPORT; Polufinale ABA Liga, Kosarkaski klub KK Partizan- Crvena Zvezda, na slici navijaci bakljada grobari baklje

SPORT; Polufinale ABA Liga, Kosarkaski klub KK Partizan- Crvena Zvezda, na slici navijaci bakljada grobari baklje

КК Партизан Нис обратио се навијачима путем саопштења на званичном сајту клуба које преносимо у целости и без измена.

– Поштовани навијачи Партизана и љубитељи кошарке,

Кошаркашки клуб Партизан је, као што знате, у претходном периоду доживео велике промене, како на терену и на клупи, тако и ван њега. У септембру прошле године изабрано је ново руководство Клуба, на челу са нашим прослављеним кошаркашем и великим партизановцем Николом Пековићем. Консолидација клуба, најпре у финансијском смислу, постављена је као апсолутни приоритет. Настављен је мукотрпни рад претходне управе на санирању дугова према бившим играчима и према осталим привредним субјектима, између осталог и према држави. Напорно се ради на решавању проблема који су годинама мучили наш вољени Клуб, успостављена је здрава комуникација са банкама као повериоцима и Клуб користи ову прилику да им се захвали на разумевању које су исказале приликом разговора са менаџментом нашег Клуба. Такође, важно је рећи да један од највећих поверилаца Клуба свакако држава.

Уз велики лични ангажман председника Владе као и његовог Кабинета, Клуб је обавио низ разговора и консултација са свим повериоцима, и спречио блокаду клупског рачуна која би засигурно, ако не угасила, а онда знатно отежала колико-толико преживљавање клуба и његов опстанак у форми какву знамо и на какву смо навикли.

Истовремено, напоран рад на креирању позитивне и спортске атмосфере показао је резултате и на плану увећања спонзорског пула КК Партизан. Поново, уз помоћ председника и чланова Владе Републике Србије, дугогодишњи спонзор нашег Клуба, Телеком Србија, после годину и по дана паузе вратио се у црно-бели табор у време када се Клуб налазио у незавидној такмичарској ситуацији.

У духу свега наведеног, а узимајући у обзир и чињеницу да су навијачи Партизана, који сваке недеље пуне хале и пружају френетичну подршку својим навијањем, увек проналазили начин да играчима улију додатну енергију приликом утакмица, Клуб апелује да препознају жељу код представника државе да помогну Клубу да изађе из тешке ситуације и да се, у том смислу, уздрже од погрдног навијања и изражавања политичких и ванспортских ставова. Јер утакмице Партизана су одувек биле празници кошарке и кошаркашке свечаности, а никако манифестације на којима ће се вређати људи који исказују жељу да помогну нашем Партизану – стоји у саопштењу клуба из Хумске.

Вечерње Новости