Прочитај ми чланак

Партизан доводи два штопера

0
Бојан Остојић (Фото: Принтскрин јутјуб)

Бојан Остојић (Фото: Принтскрин јутјуб)

Први долази Марко Јовановић, а одмах после њега у Хумску 1 могао би да закорачи – Бојан Остојић! У намери да ојача одбрамбену линију, спортски директор Партизана Ивица Илиев нанишанио је, поред штопера Вождовца, његовог колегу из Чукаричког.

Искусни 32-годишњи дефанзивац потврдио је да постоји контакт са људима из Хумске 1, али да не зависи само од њега хоће ли се се, можда и у пакету са голманом Немањом Стевановићем, преселити са Бановог на Топчидерско брдо.

„Што се Партизана тиче, прија интересовање још увек актуелног шампиона. Све је до клубова. Постоје и неке иностране понуде, не бих да наводим земље. Имам уговор са Чукаричким још шест месеци, све опције се отворене“, поручио је у разговору за Спортски журнал Бојан Остојић.

Заједно са Лукасом Пјасентином, Бојан Остојић је до недавно чинио један од најстаменијих штоперских тандема у Суперлиги. До недавно, јер је на утакмици са Црвеном звездом Чукарички примио чак седам голова, али на преосталом 21 мечу само девет. Довољно да заинтригира челнике Партизана који после договореног доласка Марка Јовановића и најављеног Александра Седлара (Металац) желе да у потпуности реконструишу последњу линију, најслабији део тима у јесењој сезони.

Извор: Спорт