Прочитај ми чланак

ПAЛA ОПКЛAДA – ТЕО: Мораћу да частим Богдана и Недовића, и треба да буде еуфорија!

0

Капитен кошаркаша Србије Милош Теодосић истакао је да су одиграли изванредно у полуфиналу Олимпијских игара против Aустралије - 87:61.

Фото: Н.С.

Фото: Н.С.

„Орлови“ су декласирали „кенгуре“, обезбедили нашој земљи седму медаљу у Рију и за злато ће играти против селекције СAД у недељу од 20.45.

 – Не знам сад стварно ни шта да кажем! Изванредна утакмица, колико год да сам веровао у екипу, у овако нешто нисам могао да верујем. Да овако победимо екипу као што је Aустралија, са 14 поена за полувреме је нестварно, а у првој утакмици смо примили од њих 95! Стварно смо показали карактер и тимски дух – истакао је Тео.

Маестрални плеј је дириговао игром и капитенски водио екипу ка финалу, а после тријумфа је открио и нешто занимљиво.

– Изгубио сам и опкладу са Богданом и Недовићем, мораћу да их частим! Говорио сам и после Француске и СAД да смо играли добро. Можда не са овим жаром као сада али то смо били ми, препознатљиви… И треба да буде еуфорије, зашто да не буде, није мала ствар играти олимпијски турнир и финале. Показали смо да смо сјајни у тимским спортовима, одбојкашице, ватерполисти и ми смо ту, остаје жал за кошаркашицама. Играћемо са СAД нашу игру, да ли ће бити доста за победу… – поручио је Теодосић.