Прочитај ми чланак

ОВО ОБИЧАН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЖИВИ: Српска звер нокаутирала фаворизованог борца

0

Раде Опачић извео можда и нокаут године у К1 *Чим је суровим хајкиком патосирао домаћег борца, публика је почела да вришти и да се хвата за главу

Српски К1 борац Раде Опачић поново је демонстрирао своју снагу и показао зашто важи за једног од најбољих младих бораца овог спорта. Он се протеклог викенда борио у Прагу против прекаљеног борца Ондреја Хутника, који је пред борбу можда и сматран фаворитом.

Међутим, Србин је одмах од старта ставио ривалу из Чешке до знања да му ни домаћи терен неће помоћи у борби са њим. Кренуо је силовито и већ у првој рунди после бруталног хајкика, којим је погодио Хутника у главу, борба је била завршена.

Чех је пао као свећа на патос, а судија је брзо прекинуо бројање када је видео да је заправо онесвешћен, па су у ринг утрчали и лекари и чланови Хутниковог тима, те су га оборили на бок и извадили му језик, да случајно не би дошло до гушења.

Ипак, на сву срећу, брзо се придигао и дошао себи, а том приликом га је и Опачић поздравио када је пришао да види да ли је све у реду са његовим противником.