Прочитај ми чланак

Откривен разлог Новакових слабих партија у Рију

0

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић такмичење на Олимпијским играма завршио је већ у 1. колу поразом од Хуана Мартина дел Потра, а у пару са Ненадом Зимоњићем уписао је једну победу, да би потом изгубили од Бразилаца.

Фото: Твитер - Ролан Гарос

Фото: Твитер – Ролан Гарос

У међувремену је стигла вест да Новак неће играти на Мастерсу у Синсинатију, а своју одлуку је образложио на званичној интернет страници.

– Веома сам тужан што нећу бити у могућности да наступим на овогодишњем турниру у Синсинатију. Суочавам се са повредом која је узела данак због веома густог и активног распореда ове године. Одиграо сам много мечева и морам да одморим како бих је залечио. Увек имам висока надања и очекивања када се враћам у Синсинати како бих освојио једини Мастерс турнир који ми недостаје – пише на Ђоковићевој интернет презентацији.

Такође на тивтер налогу турнира објављено је да Новак Ђоковић прексаче учешће у Синсинатију због повреде тглоба леве руке.

Новак ће се вратити на терен 29. августа када почиње последњи грен слем турнир у сезони,УС Опен. Биће то 12. учешће првог рекета света на Отвореном првенству САД у Њујорку, где је подигао шампионски трофеј 2011. и 2015. године.