Прочитај ми чланак

Опраштају му Томпсона, усташе и дебакл на СП: КРСТАЈИЋ ОСТАЈЕ СЕЛЕКТОР?

0

Мислим да би требало да остане селектор јер се добро показао. Што се мене тиче, положио је испит у Русији, оправдао очекивања, тврди потпредседника ФСС Ненад Бјековић.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић наставиће да обавља ту функцију, судећи по најновијој изјави потпредседника ФСС-а Ненада Бјековића.

foto: screenshot

Он верује да би Крстајић требало да остане селектор, што је потврдио након изјаве Сава Милошевића да ће се ускор одржати састанак који ће одлучивати о наставку рада репрезентације.

– Мало су се слегли утисци са Светског првенства, али мислим исто што сам рекао после утакмице с Бразилом. То је да би Младен Крстајић требало да остане селектор јер се добро показао. Што се мене тиче, положио је испит у Русији, оправдао очекивања, а мало среће и једна судијска одлука делили су нас од бољег резултата. Мој глас ићи ће за то да Крстајић остане селектор – рекао је Бјековић за Информер.

Младен Крстајић је позицију селектора преузео уместо Славољуба Муслина после успешних квалификација, пошто ФСС није успео да ангажује ниједног стручњака.

Био је вршилац дужности, потом је остао селектор, а његов уговор са Савезом аутоматски ће бити продужен уколико ,,орлови” изборе учешће на Европском првенству 2020. године.

Крстајић је био на удару јавности и после Мундијала због недостатка искуства и неуспелих импровизација и експеримената са екипом, а незадовољство навијача кулминирало је пре неколико дана, када је лајковао фотографију Ивана Ракитића са проусташким певачем Марком Перковићем Томпсоном, на шта је он експресно одговорио.