Прочитај ми чланак

ОДЛУКА ОРГАНИЗАТОРА! Погледајте када се Новак Ђоковић бори за полуфинаle…

0

Новак Ђоковић је сазнао када игра четвртфинале мастерса у Синсинатију, а та одлука организатора га дефинитивно није обрадовала.

Наиме, након што је Ђоковић прошао у четвртфинале поменутог тениског турнира елиминисавши 53. играча света, Шпанца Пабла Карењо-Бусту са 6:3, 6:4, после 91 минута занимљиве борбе, сазнао је да ће играти у последњем, најкаснијем термину овог петка.

Фото: Танјуг/AP

Његов меч против Француза Луке Пуја је последњи, пети на Главном терену и неће почети пре 21 сат по локалном времену, односно не пре три сата иза поноћи по средњеевропском времену, у ноћи између суботе и недеље.

Оно што је помало невероватно је да ће у суботу, по локалном времену у поменутом америчком граду, полуфинала почети већ у 11 сати, пре подне.

То значи да би Ђоковић могао око поноћи да заврши свој четвртфинални дуел и онда ће ако, очекивано, победи – после врло кратког одмора опет морати на терен.

Остаје нада да ће он брзо успети да „заврши посао“ који следи, а да ће га организатори ипак обрадовати дужим предахом до полуфиналног наступа, чији тачан теремин за сада није познат. Постоји могућност да ће Ђоковић имати сасвим довољно времена за одмор, имајући у виду да су телевизијским преносима предвиђени и вечерњи термини за полуфиналне окршаје.

Што се тиче Луке Пуја, који се први пут пласирао у четвртфинале неког мастерса на бетонској подлози, Новак је против овог 25-годишњака играо само једном – и победио га. Било је то на старту актуелне сезоне, у полуфиналу Аустралијан опена, када је семафор показао импресивних 6:0, 6:2, 6:2 за српског аса.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!