Прочитај ми чланак

НОВИ ИЗВЕШТАЈИ ЛЕКАРА: Кузмић стабилно, следи буђење из коме

0

Нови прегледи скенером, главе и плућа, које је обавио лекарски тим Ургентног центра у Београду, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе

Нови прегледи скенером главе и плућа показали да нема компликација, следи буђење из индуковане коме Огњена Кузмића, објавила је Црвена звезда у саопштењу које преносимо у целости.

фото: КК Црвена звезда

– КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је нашем кошаркашу Огњену Кузмићу, после јучерашње максилофацијалне операције, у четвртак урађен нови детаљан преглед скенером.

Нови прегледи скенером, главе и плућа, које је обавио лекарски тим Ургентног центра у Београду, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе (мозак и даље благо отечен након трауме).

Такође, нови прегледи плућа су показали знатно боље резултате, и одлуком лекарског тима Огњен Кузмић ће полако бити пробуђен из стања индуковане коме у којој се налази од недеље када је доживео тешку саобраћајну несрећу.

КК Црвена звезда мтс још једном се захваљује свима који и даље свакодневно изражавају бригу и пружају велику подршку нашем играчу Огњену Кузмићу.

Клуб ће као и до сада наставити свакодневно и у договору са лекарским тимом да информише јавност о здравственом стању репрезентативца Србије и кошаркаша Црвене звезде – стоји у саопштењу клуба с Малог Калемегдана.