Прочитај ми чланак

КУЗМИЋ СПАС ПРОНАШАО НА СЕЛУ: Заборавио саобраћајку, окопава башту у родној …

0

Повратник у Црвену звезду након изласка из болнице пре десет дана боравио је кратко у Београду, а затим се упутио у породични дом у Републици Српској

Центар Црвене звезде Огњен Кузмић ужива у родној Грабовици поред Добоја са супругом, децом, родитељима и пријатељима

Foto: Instagram

Бег на село одувек је био лек за душу. Овим се водио и српски кошаркаш Огњен Кузмић, који се од тешке саобраћајне несреће опоравља у родној Грабовици код Добоја.

Повратник у Црвену звезду након изласка из болнице пре десет дана боравио је кратко у Београду, а затим се упутио у породични дом у Републици Српској.

Чари природе

Фотографије сеоске идиле објавила је Огњенова супруга, Американка Томиша, која је врло брзо заволела српске обичаје и културу. На фотографијама се виде кошаркашеви родитељи Милан и Богдана, који се баве пољопривредом, клинци Николај и Милана како уживају у чарима природе и Кузмићева лепша половина како помаже око свега.

Дакле, ствари су се полако вратиле у нормалу у Огњеновом дому, а одлука да опоравак настави на селу идеално је решење за кошаркаша, који из дана у дан изгледа и осећа се све боље. На основу најновијих фотографија видимо да је и подлив на оку скоро потпуно ишчезао и, на срећу, Кузмић само три недеље након страшне аутомобилске несреће изгледа као да се ништа није догодило.

Најгоре прошло

Подсетимо, Огњен је након удеса био у индукованој коми четири дана и за то време му је урађена операција вилице.