Прочитај ми чланак

НИЈЕ ВАРШАВСКА НЕГО СРПСКА ЛЕГИЈА! Радовић и Николић поново пуцају рафалом!

0

Пољски шампион убедљив на гостовању Пјасту (5:1 ) српски интернационалци постигли по два гола.

Жива је Легија у шампионској трци у Пољској-  умрла није –  док је Срба и Србије! Мала шала на почетку текста, али наши интернационалци на привременом раду у Варашави озбиљно настављају да гурају Легију ка првом месту. Кад стане Мирослав Радовић, ту је Aлександар Пријовић. Кад стане Пријовић, ту је Немања Николић. И све то уз тренерски печат младог стручњака и бившег играча Партизана Aлександра Вуковића.

Легија је данас била убедљива на гостовању Пјасту (5:1) A треба ли уопште апострофирати ко је био у централној улози?  Домаћин је страдао од српског мача. Бивши играч Партизана Мирослав Радовић и Немања Николића испоручили су нејаком домаћину жестоку порцију. Обојица су дала два гола.

Легија је стигла до трећег узастопног тријумфа у домаћем првенству.

Такав епилог је наговестио Мирослав Радовић, искористивши сјајну колективну акцију комплетног тима Легије. До краја полувремена Ођиђи Офое је сјајано прошао и послужио Немању Николића за осми погодак мађарског репрезентативца српског порекла у овој сезони.

Тамо где су стали у првом Радовић и Николић су наставили у другом. Још једном су погађали мрежу Пјаса, а у листу стрелаца се уписао. У стрелце се још уписао Ођиђи Офое.

Некадашњи штопер Металца Aлександар Седлар је играо за Пјаст до 61.минута