Прочитај ми чланак

НЕЗАХВАЛНИ АМЕР ОСТИН ОПЛЕО ПО НАШОЈ ЗЕМЉИ: Србија је смеће

0

Бивши кошаркаш ФМП Азеја Остин попљувао је Србију, напомињући да се више никад неће враћати у Европу и да му је у Азији одлично. Он је такође истакао да је невероватно колико се тренира на Старом континенту.

– Србија је смеће. То је моје искуство према оном што сам доживео у тој земљи, док сам Кину заволео. Мислите да је играње у Европи слатко? Можда првих неколико недеља док вас не напусти узбуђење, али после тога будите спремни да бежите! Не дозволите да ваш тим почне да губи док сте у Европи. Читав програм почиње чудно да се понаша, као да је то све ваша кривица. Тренира се два пута дневно, и то паклено. Они не знају шта је одмор и опоравак. Само рад, само тренинзи, и тренинзи, и то по два пута дневно. То је за мене била ноћна мора – поручио је Остин.


Зашто тако

НАПАЛИ ГА ТВИТЕРАШИ

Српски твитераши нису остали дужни Остину, већ су га засули порука у којима наводе да би требало да се стиди својих ставова.
– Зар си заборавио да те је наша земља прихватила и пружила ти прилику да се кошаркашки вратиш? Сада пљујеш по Србији кад си отишао. Треба да те је срамота – написао је један кошаркашки фан из Србије.