Прочитај ми чланак

НБА свет у шоку, погинуо велики таленат

0

Америку је погодила велика спортска трагедија, побигијом талентованог кошаркаша Теренса Кларка, у саобраћајној несрећи.

Теренс Кларк имао је само 19 година и НБА снове, планирао је и да изађе на наредни драфт са Кентакија, а његова погибија у Лос Анђелесу завила је у црно америчку кошарку, па је у сенку бачена и последња НБА ноћ, у којој је одиграно шест мечева.

Foto: youtube.com

„Тешко ми је, није ми добро. Млади момак ког смо сви волели, изгубио је живот прерано, сви снови и наде су били пред њим. Теренс Кларк је био дивно дете, неко ко је испуњавао све просторије у које уђе, својом личношћу, осмехом, радошћу. Људе је привлачио, и сада је тешко прихватити ову вест. Сви смо у шоку“, рекао је легендарни тренер Џон Калипари.

Он је у комуникацији са екипом, која је тешко поднела потврду најстрашније вести.

„Саиграчи и браћа су га обожавали. Знају његови из породице да смо ту за њих, шта год да им треба. Идем у Лос Анђелес да будем уз маму и породицу. Ово је тежак период за све“, рекао је Калипари.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bronny је поделио/ла објаву

Кларк је у марту најавио излазак на НБА драфт, превазишао је једну повреду и предвиђала му се светла будућност.

У последњој сезони, после повреде десне ноге, одиграо је шест мечева уз просек од 9.6 поена, 2.6 скокова и 2 асистенције.

Вест је погодила и Бронија Џејмса, Леброновог сина, огласио се и сам ас Лејкерса, уз многе друге играче, попут Бредлија Била и Донована Мичела.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели LeBron James (@kingjames)