Прочитај ми чланак

Наполи зове Максимовића и Миливојевића

0

sp-maksimovic(Новости)
Николи Максимовићу и Луки Миливојевићу је, изгледа, суђено да играју у истом тиму.

Мада је дефанзивац већ Звездина прошлост по истеку уговора са агенцијом Пинија Захавија, а везиста и даље на „Маракани”, постоји вероватноћа да се обојица овог лета преселе – под Везув, пише „Спорт“. С две различите стране, а такорећи у „пакету”.

Наполитанци су се, пишу медији с југа Италије, усредсредили на двојицу српских репрезентативаца. С обзиром на то да Кавани одлази у Манчестер сити, а да ће убрзо, под притиском Јувентуса, вицешампиона државе да напусти и Зунига, на „Сан Паолу” су решили да се укључе у прелазни рок и куповинама.

И, наводно, желе да подаре новом тренеру Рафи Бенитезу у тренинг кампу Максимовића и Миливојевића. И тако их прикључе још једном талентованом играчу са ових простора, Хрвату Радошевићу, који је зимус дошао из сплитског Хајдука.

За Максимовића су се раније „везивали” Јувентус и Интер, али је завршио у Захавијевом инвестиционом фонду. Сада је, што се тиче Звезде, слободан играч. С друге стране, за „слободу” Миливојевића у Љутице Богдана мора да стигне милионска понуда, мада, колика год она буде, 40% ће одмах продужити на Бањицу. Такав је договор постигнут приликом преласка репрезентативног везиста из Рада.

Занимљиво, Наполи није први клуб који жели истовремено и Николу Максимовића и Луку Миливојевића. Тај тандем је (био) у плановима и Бешикташа, Андерлехта…