Прочитај ми чланак

„НАДАЛ СЕ ДОПИНГУЈЕ?“ Мекинро шокирао изјавом, па позвао на тестирање Рафе

0

Шта се дешава са Рафаелом Надалом, да ли се Шпанац допингује? Питање на које немамо одговор, а нико га изгледа и не тражи. Као да "краљ шљаке" има неке повластице у свету тениса.

Подсећања ради, Надал је недавно освојио 14. титулу на Ролан Гаросу уз помоћ ињекција које је примио како би успавао повређено стопало.

Кренуле су разне теорије да ли је то дозвољено или не, а сада се огласио и Патрик Мекинро, који је прокоментарисао ињекције које узима Шпанац.

– Надал наставља да побеђује. Не знам како то ради, он каже да узима ињекције против болова. Ја нисам доктор и не знам о чему се ту тачно ради. Постоје теоретичари завере који се сада појављују у свету тениса. Постоји теорија да се Надал допингује, да узима неку врсту недозвољених супстанци – шокирао је Мекинро изјавом.

Бивши амерички тенисер има савет како стати на крај Надалу, односно открити да ли се допингује.

– Тестирајте га константно на свим великим турнирима и анализирајте шта то тачно убризгава у стопало, али ја мислим да је то само нешто против болова. Понављам, нисам доктор и не знам тачно шта је, али да је нешто илегално мислим да би га већ одавно ухватили.