Прочитај ми чланак

МОГАО БИХ СУТРА ДА НАПУСТИМ ТЕНИС: Ђоковић се у Лондону обратио својим навијачима

0

Да ли Новак Ђоковић жели да игра професионални тенис или се заситио АТП тура и свакодневних обавеза које изискује “бели спорт”? Ово питање копкало је и медије у Лондону, где ће Србин наредних дана покушати да се врати на прво место АТП листе на Завршном мастерсу сезоне.

Искрено, немам никакву обавезу да и даље играм. Могао бих сутра да напустим тенис. Отац сам двоје деце, од којих једно већ има пет година. Волео бих да више времена проводим с њима. Ипак, и даље сам мотивисан да се такмичим. Волео бих да играм тенис још много година. Не знам тачно колико, али надам се да ћете ме гледати још много година – истакао је Ђоковић.

Српски ас започиње такмичење у Лондону у недељу када се састаје са Италијаном Матеом Беретинијем. Поред њих у групи су Роџер Федерер и Доминик Тим.

Другу групу чине Рафаел Надал, Александар Зверев, Данил Медведев и Стефанос Циципас.

Подсетимо, Новак треба да освоји Завршни мастерс у Лондону, а да Рафаел Надал не уђе у финале да би се вратио на прво место АТП листе. Ђоковић опет може на врх и ако уђе у финале, а да Шпанац добије само један меч у групи и да се не домогне финала.