• Почетна
  • СПОРТ
  • Митровић: Против Бразила да себи и другима покажемо да нам је било место на СП
Прочитај ми чланак

Митровић: Против Бразила да себи и другима покажемо да нам је било место на СП

0

aleksandar-mitrovic-1375658475-348513

Експедиција фудбалске репрезентације Србије допутовала је у Сао Паоло где ће у петак, 6. јуна, (16.00 по локалном, пет сати касније по средњеевропском времену) одиграти пријатељску утакмицу против репрезентације Бразила.

„Орлови“ су прошли потпуни третман предвиђен за учеснике Светског првенства. Од слетања на аеродром у Сао Паолу, на сваком кораку, приметна је гостољубивост домаћина. Убрзо по доласку у хотел „Хилтон“, вршилац дужности селектора Љубинко Друловић и чланови стручног штаба одржали су први тренинг у Бразилу, у тренинг центру тамошњег клуба, Аудакса.

Репрезентативац Србије Александар Митровић оценио је да је престојећи велики испит против домаћина Мундијала права провера квалитета наше селекције.

– Нема страха нити треме од меча против Бразила. Напротив, то је идеална прилика да и себи и другима покажемо да нам је било место на Светском првенству. Истина је, много смо времена провели у путу током ове турнеје. Ипак, не постоји бољи начин да се изборимо са умором од мотива и набоја који доноси утакмица против Бразила. Верујем да ћемо се представити у најбољем могућем светлу у Сао Паолу – рекао је Митровић, преноси званични сајт Савеза.

(спортал)