Прочитај ми чланак

Миливојевић: „Не размишљам о трансферу“

0

Luka-Milivojevic(Спортске)
Лука Миливојевић виђен је у иностранству од наредне сезоне али се у овом тренутку и даље налази на припремама са Црвеном звездом и не размишља о потенцијалном трансферу.

Репрезентативац Србије усресређен је на обавезе које има са црвено-белима и тврди да размишља само о првом предстојећем мечу који вицешампиона Србије очекује у квалификацијама за ЛЕ.

„У глави сам потпуно Звездин играч и не размишљам о трансферу. Задовољан сам условима које имамо у Термама Чатеж, хотел и терен су одлични и имамо све што нам је потребно да се добро припремимо. За двадесетак дана нас очекује почетак сезоне и утакмица квалификација за Лигу Европе. Очекујемо да нам се придружи још неколико појачања, да комплетирамо тим и након тога да се уиграмо и спремни дочекамо 18. јул“ казао је Миливојевић.

Када је могући трансфер у питању Миливојевић се не вајка превише око стране света већ само око тога хоће ли понуда задовољити све стране које би селе за преговарачки сто.

„Постоји могућност да одем али само уколико понуђеним будемо задовољни и Црвена звезда и ја. Уколико једна од страна буде сматрала да понуда није адекватна, нећу одлазити, већ само у случају да све стране буду задовољне условима“ поручује Крагујевчанин.

Црвено-бели су од четвртка под „диригентском палицом“ Славише Стојановића који је четврти стратег са којим ће везиста имати прилике да ради на „Маракани“.

„Дошао је нови тренер који, како сам ја видео, још увек прикупља информације о нама. Мислим да и он чека да се комплетирамо и после тога почнемо са уигравањем тактичких варијанти и прављењем игре“ истиче Миливојевић.

За крај, Лука је изнео своје виђење потенцијалних ривала Црвене звезде у другој рунди квалификација за ЛЕ истакавши да не би било лоше избећи Фаране.

„Искрено никада нисам имао прилике да гледам ни исландску ни екипу са Фарских острва. Као члан младе репрезентације Србије играли смо у Торшавну и једини смо могли да се похвалимо победом против њих у гостима. Многима то не изгледа тако, али терени на фарским острвима су итекако ‘врући’, јер се игра на чудним подлогама. Сви терени су вештачки, али не као наши, већ су, да тако кажем, доста чудни. Не смемо их потценити, али ни преценити, јер је јасно да смо фаворити и од те улоге не бежимо“ закључио је Миливојевић.

Црвена звезда наставља са припремама у Словенији где је у суботу очекује и други контролни меч против Домжала.