• Почетна
  • СПОРТ
  • Мијаиловић: Звездина деца се неће уплашити у Новом Саду
Прочитај ми чланак

Мијаиловић: Звездина деца се неће уплашити у Новом Саду

0
фото: Александар Димитријевић

фото: Александар Димитријевић

(Блиц)
Везни фудбалер Црвене звезде Срђан Мијаиловић тек ће у новембру напунити 20 година али је већ две сезоне стандардни члан прве поставе па ће бити међу искуснијима када подмлађена, омладинцима испуњена екипа са Маракане изађе на стадион Војводине у последњем колу Јелен Суперлиге.

Меч са трећепласираним Новосађанима не може да утиче на пласман на табели, али га у Звезди не сматрају ревијалним.

„Последњи меч у сезони остаје у најдужем сећању и памти се током паузе. Због тога нам је важно да забележимо добар резултат и бар донекле поправимо утисак и искупимо се код наших навијача после два узастопна пораза.

Истина је да не можемо ни горе ни доле на табели, што нам не даје за право да се опустимо. Напротив, после дуже времена не осећамо притисак и надам се да ћемо одиграти утакмицу која ће задовољити све љубитеље фудбала“, уверен је млади репрезентативац Србије, чије речи преноси званични клупски интернет сајт.

Дуел београдских и новосадских црвено-белих послужиће тренерима обе екипе да укажу шансу фудбалерима који нису имали већу минутажу. Када је клуб тим из Љутице Богдана у питању, прилику да докажу да су Звездина будућност имаће деца из Омладинске школе.

„У ова два дана на тренинзима се види да млади играчи имају квалитет и да ће неко од њих сигурно ускоро постати првотимац. Трудим се да им помогнем и да их подржим колико год могу, јер и сам сам Звездино дете и прошао сам пут од млађих категорија до првог тима. Сигуран сам да се момци неће уплашити и да ће уз нас неколико условно речено старијих играча пружити максимум који ће бити довољан да се победом опростимо од ове турбулентне сезоне“, закључио је Срђан Мијаиловић.