Прочитај ми чланак

Михајловић донео прву радост Звезди

0

miha600115162020130413102037(Спортске)
Вицешампион Србије одиграо је данас први припремни меч у Словенији и остварио први тријумф. Противник црвено-белих била је Крка из Новог Места која је намучила комбиновани састав Београђана којим је руководио помоћник Славише Стојановића.

Звезда је меч почела у саставу: Кировски, Младеновић, Лазић, Крнета, Маринковић, Стојковић, Милијаш, Мирић, Ђуричковић, Мудрински и Михајловић а до краја су наступили Тркуља, Ненадић, Ахчин, Ђорђевић, Траванчић, Чикић, Грујић, Јовановић и Живковић.

Звезда је у првом делу меча показала да поседује квалитетнији тим у односу на ривала и већ у 4. минуту створена је прва шанса коју није успео да искористи Стефан Михајловић.

До 30. минута Звезда је преко Младеновића и Милијаша могла до вођства али се од првог минута меча голман домаћих истицао сјајним интервенцијама па су до одласка на одмор мреже остале мирне.

Након паузе, Братислав Живковић прави промене у саставу и мења позиције играчима па је тако Марко Мирић играо бека а Младеновић крило.

У 65. минуту Ахчин сјајно шаље лопту ка Михајловићу који успева да савлада Обрадовича и донесе предност Звезди, а испоставило се и постави коначан резултат овог меча.

До краја меча тотално измењен састав гостију није успео да дуплира предност иако је било прилика за тако нешто.

На крају је славила Црвена звезда са 1:0 а наредни меч црвено-бели играју против Домжала, клуба који је накада водио садашњи тренер вицешампиона Србије.