• Почетна
  • СПОРТ
  • ЛУКОВИЋ СЛЕТЕО У БЕОГРАД: Желим у Звезду, али видећемо!
Прочитај ми чланак

ЛУКОВИЋ СЛЕТЕО У БЕОГРАД: Желим у Звезду, али видећемо!

0

Aleksandar-Lukovic

Бивши члан Црвене звезде Александар Луковић стигао је у Београд, како би са челницима “црвено-белих разговарао о евентуалном повратку у табор клуба из Љутице Богдана. Доскорашњи репрезентативац има велику жељу да поново заигра пред “делијама”, али трансфер зависи од много фактора.

– Није то толико близу, дошао сам да разговарам. Као што је и председник рекао, није све до мене, треба да се договорим са Зенитом. Моја жеља није спорна. Пут до реализације није тако лак као што изгледа. Имам још шест месеци до краја уговора са Зенитом. Очекујем да ми председник каже шта су причали са људима из Газпрома. Нисам причао ни са ким из Зенита. Надам се да ће ме позвати у наредних неколико дана – рекао је Луковић.

Искусни дефанзивац истуче да је у сталном контакту са Милошем Нинковићем, па ће можда саиграчи из репрезентација заједно играти и у “црвено-белом” дресу.

– Чујем се са Нинковићем. Последњих шест месеци смо у сталном контакту. Данас у току дана ће бити разговора. Опет понављам, очекујем да би могло све да се заврши. Али да не журимо, и пре сам био близу па се изјаловило. У наредних 10-15 дана ће се знати – закључио је Луковић.

(Телеграф)