Прочитај ми чланак

КО ЈЕ БРЕ НЕПОБЕДИВ: Федерер ударио на Ђоковића, ево шта је рекао…

0

federer tuzan

За разлику од Новака Ђоковића Роџер Федерер је имао ту привилегију да игра и заврши свој меч 3. кола Вимблдона пошто су организатори његов меч сместили на Централни терен.

Једна од тема на конференцији за медије једноставно је морао да буде меч између Новака Ђоковића и Сема Кверија у ком Американац има два сета предности.

– Јасно ми је да смо се занели, пошто мислимо да га је немогуће победити, као и све што иде уз то. Он је очигледно победив. То није немогуће. Једино што је немогуће јесте да победите у 200 узастопних мечева. Морате да претрпите поразе, али он још увек није изгубио и то је сјајна ствар за њега. И даље има шансу да се извуче – рекао је Швајцарац.

– Биће доста другачије када наставе окршај. Можда ће бити и ветровито, у сваком случају – тотално другачије околности. Такође, Сем је и даље јако далеко од тријумфа, поготово када узмете Новаков учинак на Слемовима претходних година. Обојица су свесна тога. Биће веома занимљив наставак, у то нема сумње, а остаје да видимо како ће Новак одговорити – казао је бивши број 1, а преноси Спорт клуб