Прочитај ми чланак

КИРГИОС: Чим је Ђоковић испао Марејеве и Федерерове очи су почеле да се цакле

0

Сада више играча верује да може да освоји Вимблдон, ако се звезде поклопе и ако буду играли добро многи могу до циља - каже Ник.

1

Ник Киргиос Фото: Тањуг

Сада више играча верује да може да освоји Вимблдон, ако се звезде поклопе и ако буду играли добро многи могу до циља – каже Ник.

У досадашњој каријери је Ник Киргиос углавном познат по својим екцесима на терену. Свађама са судијама, играчима, али је уједно и неко ко се не фолира. Увек, без длаке на језику, каже оно што мисли, а то је учинио и после елиминације Новака Ђоковића.

– Мислим да су Федерерове и Марејеве очи почеле да се цакле чим је Новак изгубио. Они верују да су им се шансе сада удвостручиле. Поред њих многи људи у свлачионицама сада више верују да могу да освоје Вимблдон. Ако се звезде поклопе и ако буду играли добро многи мисле да могу да дођу до циља – каже Киргиос.

Управо ће млади Аустралијанац данас имати прилику да направи још једно изненађење, јер игра управо против Мареја.

– Није непобедив, јесте одличан играч, али је и он само људско биће. Осећам се спремно психолошки, за разлику од раније када бих се обично осећао исцрпљено у другој недељи грен слема. Енди нема много слабости у игри, али знам шта могу да очекујем и то је то – самоуверен је Киргиос.