Прочитај ми чланак

Катастрофа у Чешкој не чуди, играчи ноћ пред пут пијанчили

0
Репрезентација Србије (Фото: sportske.net)

Репрезентација Србије (Фото: sportske.net)

Пораз од 4-1 у пријатељском мечу са Чешком никога не чуди, то је само тачка на једну промашену одлуку да на место селектора буде постављен човек без ауторитета, Радован Ћурчић. Оно што ће додатно изнервирати навијаче репрезентације Србије је чињеница да је неколицина играча пијанчила ноћ пред полазак у Чешку. 

После вечере у престоничком ресторану „Франш“ део репрезентативаца упутио се на прославу коју је организовао Ненад Милијаш, некадашњи репрезентативац, поводом рођења близанаца. На прославу су се упутили они „најбољи“ који су играли са бившим капитеном Црвене звезде у репрезентацији када ју је са клупе водио Радомир Антић. Како је прослава завршена касно ненаспавани репрезентативци су се упутили у Чешку, а како су тамо прошли сви знамо. 

Није ово први пут да се дешавају овакве ствари. Репрезентација која у својим редовима има велики број звезда на репрезентацију је личила само у мандатима Радомира Антића којег је председник ФСС отерао и у мандату Синише Михајловића. Михајловић јесте оспораван али је он имао ауторитет и знао се ред, а када се репрезентација коначно уиграла популарни Миха је напустио кормило. Радован Ћурчић нити има знања нити има ауторитета па овакве ствари не чуде, а од „звезда“ смо навикли на овакво понашање.

Извор: zurnal.rs/ СРБИН.ИНФО