Прочитај ми чланак

Катаи се посвађао са менаџером: Где ће 50 одсто када буде одлазио из Звезде?

0

aleksandar-katai

Најбољи играч Црвене звезде Александар Катаи пријавио је челницима клуба да се недавно сукобио са менаџером Бошком Јанковићем! Наиме, на састанку сјајног везисте и његовог заступника дошло је до варница које су прешле горњу границу вербалног сукоба. Додаје се да је после свађе дошло и до физичког сукоба између Александра Катаија и Бошка Јанковића, иначе члана Управног одбора кошаркашког клуба Партизан.

Сјајне партије Александра Катаија ове јесени пробудиле су интересовање бројних европских клубова. На „Маракани“ су недавно одбили понуду Фајенорда „тешку“ 1.500.000 евра под изговором да не желе да ослабљују тим који је успоставио доминацију у домаћим оквирима. Ипак, одговорни из Црвене звезде се надају да би цена сјајног везисте могла још да порасте, пошто комплетно обештећење од продаје Александра Катаија неће лећи на рачун Црвене звезде.

После једногодишње позајмице у Црвеној звезди Катаи је овог лета раскинуо уговор са Олимпијакосом и постао играч Црвене звезде. Том приликом клубу из Пиреја је опростио 300.000 евра… Наравно, Црвена звезда се обавезала да ће од наредног трансфера Катаију, тачније менаџерској агенцији „Скудериа Спорт“,  припасти половина суме.

Финансијски интерес у свему томе вероватно види и менаџер Бошко Јанковић који заједно са пословним партнерима више од годину дана води каријеру најбољег стрелца.

Такође, није немогуће да други менаџдери зову Катаија и нуде га бројним клубовима, те да је та чињеница веома засметала Јанковићу. Пре члана Управног одбора кошаркашког клуба Партизан бригу о каријери Александра Катаија водила је агенција „ЛИАН Спорт“ чији је власник Фали Рамадани.

Човек који је имао вербални сукоб са Александром Катаијем познат је и као естрадни менаџер. Он води бригу о каријерама Наташе Беквалац и Гоге Секулић.

Извор: Спорт